Skip to content

ЗА НАС

Стратегически базирани, предлагаме на нашите клиенти в Европа, Близкия Изток и Северна Африка бързи, удобни, безопасни и сигурни бизнес и частни чартърни полети.

Отговорен ръководител

Калина Момчилова

Отговорен ръководител

Ние познаваме нашите клиенти и се стараем да отговорим на техните изисквания и високи стандарти. Стремим се да се впишем в цялостния им работен процес и начин на живот, като същевременно осигурим гъвкаво, безопасно, сигурно и дискретно пътуване.

В нашия бизнес подготовката е от съществено значение и ние изградихме  ЕГТ джет, така че да съответства на всички стандарти за авиационна безопасност, непрекъснато инвестираме в обучение на персонала и осигуряваме най-доброто техническо обслужване на нашите самолети.

Безопасността е наш най-висок приоритет

ЕГТ джет притежава удостоверение за въздушен превозвач на общността и свидетелство за авиационен оператор,като отговаря на всички стандарти на Европейската агенция за авиационна безопасност. 

Екипът ни е съставен от авиационни специалисти с богат опит, в чието обучение непрестанно инвестираме. Те са на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата, за да осигурят безпрепятственото протичане на всеки полет.

Нашите изключителни пилоти имат общо над 90 000 летателни часа и всяка година преминават опреснително обучение на най-съвременните авиационни симулатори.

ЕГТ джет притежава собствена организация за линейно техническо обслужване, която гарантира  изправността на нашите самолети. Базовото техническо обслужване се извършва в най-реномираните сервизни центрове.

Видео